Brev

jeg har brug for hjælp

hej. jeg er en pige, som er dybt forelsket i en dreng. Men jeg er overvægtig:(

han kan ikke lide mig, fordi at jeg er tyk.

hvad skal jeg gøre;-;

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Hvis det er hans grund til ikke at kunne lide dig, siger det KUN noget om ham. Det er et udtryk for, at han er umoden og ufølsom. Man kan sagtens være smuk og overvægtig på samme tid. Smuk og tynd går ikke hånd i hånd, lige så vel som overvægtig og grim ikke gør. Du skal vide, at du er smuk og perfekt som du er, og hvis han ikke kan se det, så er det hans tab❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg har det helt samme problem! Men du skal ikke gøre noget for andres skyld! Jeg vil råde dig til at skrive ned hvad du godt kan lide ved dig selv, det kan være alt! Jeg gør det selv og for hver dag der går kommer der flere ting på den liste:) sig til dig slev i spejlet: jeg er god nok som jeg er!! Jeg er smuk, og der er mange der elsker mig for den jeg er!
Håber du kan bruge det til noget❤️

  • Pigen, Pige, 14 år

Hejsa søde 🙂
du skal ikke endre dig på grund af en dum dreng, hvis ham ikke kan lide dig som du er, er han ikke det vær. håber du snart får det godt, you deserve better 🙂

  • Jeg hjælper gerne, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat