Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket i min ven som (måske) er homoseksuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det lyder som en svær situation.
Din ven lyder også til selv at være forvirret over hvad han præcist er til. Det kan være han selv kæmper for at finde ud af, hvem og hvad han kan lide. Dog kan det efter din beskrivelse, ikke udelukkes at han er biseksuel.
Jeg synes du skal give ham tid og plads, til at finde sig selv. Jeg ved godt at det er ekstremt svært når man er forelsket i en person, ikke at kunne gøre noget ved det. Men jeg tror både det er for hans og dit eget bedste, at du ikke presser på med noget.

  • J, Pige, 18 år

Hear me out:
Jeg havde den omvendte situation, hvor en ven (en dreng) spurgte om vi skulle være kærester. Jeg (en dreng) sagde bare at jeg var straight, men gerne ville forblive venner. Det var det og jeg tror også det vil være ca. det samme i dit tilfælde. Eller også er han bare ikke gay.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt end det er. Tag snakken med ham og fortæl ham om dine følelser. Ja det kan godt være svært at starte samtalen, men det giver dig et klart overblik over, om det er værd at holde fast i eller ej. Det at i tager snakken og finder ud af at det ikke virker, gør ikke at i stopper med at være venner. Det bliver ikke akavet, så længe du ikke gør det akavet.

  • En vis mand

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat