Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi tager overhånd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år.

Hvis du siger at du kan græde over ham og han ikke engang ville være ærlig over for dig, syntes jeg du har fortjent bedre.

Jeg tror også sagtens du kan finde bedre hvis han ender med at have løjet over for dig.

Men med det sagt så tror jeg faktisk at han elsker dig extremt højt men bare er forvirret over hende pigen han kalder hans ven. Jeg siger ikke at han er forelsket i hende men jeg tror at han godt kan komme til at se nogle skønne ting i hende en gang imellem og det er selvfølge træls osv. Jeg tror dog at hvis det hele kom til stykket ville han vælge dig frem for hende til vær en tid. Men jeg syntes ærligt talt at du skal invitere ham over til dig og så tag en ærlig snak med ham om det. For et er at skrive til ham eller ringe men det betyder altså bare mere hvis man siger det øje til øje.

  • Mads, Dreng, 15 år

Hej

Jeg tænker at det er nice at din kæreste har en rigtig god ven på sin efterskole! Drenge og piger kan jo sagtens være gode venner, og selvfølgelig krammer man sine gode venner!

Det er mega nice at du har fortalt din kæreste at du bliver jaloux over hans veninde, og mega nice han prøver at berolige dig og fortæller hun ikke er hans type/de bare er gode venner osv. Det hjælper i hvert fald for mange at snakke om det med deres kæreste og høre at der ikke er noget galt.

Men det er bare træls sådan noget jalousi! Selv når man godt ved man ikke ‘burde’ være det kan man ikke bare få det til at stoppe.

Jeg synes du gør det helt rigtige ved at snakke med din kæreste om det en gang imellem og så bare holde ud – der er ikke rigtigt andet at gøre hvis du gerne vil blive sammen med ham, og han lyder også sød!

Held og lykke
Mvh mig

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat