Brev

Jalousi tager overhånd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år.

Hvis du siger at du kan græde over ham og han ikke engang ville være ærlig over for dig, syntes jeg du har fortjent bedre.

Jeg tror også sagtens du kan finde bedre hvis han ender med at have løjet over for dig.

Men med det sagt så tror jeg faktisk at han elsker dig extremt højt men bare er forvirret over hende pigen han kalder hans ven. Jeg siger ikke at han er forelsket i hende men jeg tror at han godt kan komme til at se nogle skønne ting i hende en gang imellem og det er selvfølge træls osv. Jeg tror dog at hvis det hele kom til stykket ville han vælge dig frem for hende til vær en tid. Men jeg syntes ærligt talt at du skal invitere ham over til dig og så tag en ærlig snak med ham om det. For et er at skrive til ham eller ringe men det betyder altså bare mere hvis man siger det øje til øje.

  • Mads, Dreng, 15 år

Hej

Jeg tænker at det er nice at din kæreste har en rigtig god ven på sin efterskole! Drenge og piger kan jo sagtens være gode venner, og selvfølgelig krammer man sine gode venner!

Det er mega nice at du har fortalt din kæreste at du bliver jaloux over hans veninde, og mega nice han prøver at berolige dig og fortæller hun ikke er hans type/de bare er gode venner osv. Det hjælper i hvert fald for mange at snakke om det med deres kæreste og høre at der ikke er noget galt.

Men det er bare træls sådan noget jalousi! Selv når man godt ved man ikke ‘burde’ være det kan man ikke bare få det til at stoppe.

Jeg synes du gør det helt rigtige ved at snakke med din kæreste om det en gang imellem og så bare holde ud – der er ikke rigtigt andet at gøre hvis du gerne vil blive sammen med ham, og han lyder også sød!

Held og lykke
Mvh mig

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat