Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan snakker man med sit crush?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
I teorien handler alt om at sørge for et godt førstehåndsindtryk, og hvis I ikke kender hinanden rigtigt endnu, så er det det, du skal starte med.
Hvordan du gør det er ikke simpelt, men kræver øvelse. Jeg har selv forsøgt mig frem ved at tale med “tilfældige folk”, som jeg ikke kender.
Jeg taler ikke nødvendigvis om at løbe efter en på gaden og råbe hej, men derimod at stille dig hen hos en gruppe mennesker, når du er til fest – eller andre arrangementer.
Fordelen ved at bryde ind i en gruppe er, at det eneste, du skal gøre, er at sige hej, nævne dit navn og udstråle selvtillid.
Fordi i grupper opstår der ikke nogen “akavet” stilhed, da alt ikke afhænger af dig. Du siger også, du ikke er den bedste til at snakke med folk. Jeg, du skal forblive i dine “nye” grupper – eller med bekendte, det er ikke afgørende – og byde ind, hver gang du kommer til at tænke på noget, der er tilnærmelsesvist relevant.
Dermed får du trænet dine sociale færdigheder, og jo mere du træner, jo skarpere bliver du;-).

Jeg har selv engang været ret dårlig til at tale, men jeg besluttede mig for at forsøge mig frem med tre piger, som jeg ikke kendte, og i starten virkede det temmelig akavet, men jeg tog da chancen.
I dag er disse piger nogle af mine bedste venner.
Fordi jo mere jeg var sammen med dem, jo bedre blev jeg.
Og nu kunne jeg selvfølgelig godt nævne, man bare skal tage chancen, fordi man jo ikke har noget at miste, men det ved du sikkert godt.
Så mit råd, det er, du ikke skal kaste dig ud i noget, som du er meget usikker på, men derimod lige vente, til du har fået styr på det 😉

Jeg håber, det er til nytte.

-Søren P.

  • Søren P., Dreng, 16 år

Skriv det til hende eller sig det. Og du skal bare være dig selv. Og snak med hende om alt muligt. Hvad hun laver i fritiden måske? Og når man flirter så kigger man meget på personen og deres læber. Og giver dem lidt et frækt blik og måske bide dig i læben det er også at flirte. Men du behøver ikke gøre alle ting på en gang så et skridt af gangen❤

  • pige🥰, Pige, 13 år

hej med dig, du skal bare tage chancen og snakke med hende om dine følelser. #YOLO

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat