Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg være?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja, det med rødmen kender vi alle sammen;). Jeg synes at det er en dårlig idé at spille smart. De fleste kan ikke lide når man er for overlegen. Prøv i stedet at være sjov samtidig med at du komplimenterer hende.

Man kan tage sine forholdsregler, men man kan ikke styre over en forelskelse. Måske bliver hun vild med dig, måske ikke.

Kram!

  • Hthhjjxfsw, Pige, 13 år

Hello my friend.
De fleste piger ( ikke alle, men de fleste) syntes at drenge er mindre interassante når de spiller smart. Mange piger kan godt lide når drengene er sig selv. Derfor skal du prøv at være dig selv overfor hende. OG ja det lyder måske lidt åndssvagt, men det er bedre at gøre et forsøg. Man kan også sige, hvis du ændre på dig overfor hende er det jo ikke dit rigtigt jeg hun kan lide. Kunne det ikke være rart at faktisk kunne lide den som du er, og ikke en anden version af dig. Jeg tror det kunne være en god ide, hvis du prøver at tale med hende, om dine følelser. Jeg ved godt det nok lyde lettere end det er. For det er rigtigt svært at tale om sine følelser. Og så kommer man til at rødme eller sige noget forkert. Kender det. Men prøv at gøre et forsøg. Hun kan da hellere ikke være det vær hvis du skal kæmpe så meget for at få hende. Men det er op til dig self. GOOD LUCK BUDDY <3
KH
Candyqueen

  • Candyqueen, Pige, 12 år

Hey!
Det er lidt et langt brev, men jeg synes virkelig du skal læse det hele 😀
Der er lige et par ting vi skal have fat i her – Ikke noget alvorligt, men noget der vil gøre alt bedre både for dig og indenfor piger. Jeg er selv en dreng der snakker rigtig godt og har det sjovt med en masse piger så jeg regner med at du kan bruge nogle af mine råd.
Til at starte ud vil jeg meget kort sige at du SKAL ALDRIG ÆNDRE DIG FOR NOGEN og altid vær dig selv. Lad vær med at spille smart, da det ikke fremhæver en eneste god side hvis du spørger mig. Der er ingen “opskrift” på hvordan man skal opføre sig overfor piger. Men jeg har et par ting der alligevel kan hjælpe på det:

1. Vær dig selv. Super vigtigt!
2. Prøv at slappe af og lad vær med at sætte forventninger til dig selv eller til samtalen mellem dig og pigen. Bare tag det som det kommer
3. Lad som om du snakker med en af dine venner du føler dig tryg ved. Lettere sagt end gjort selvfølgelig, men prøv at lade vær med at overtænke for meget.
4. Det med at være sjovt, er noget der kan falde en naturligt ind SÅ SNART at man føler sig tryg og tilpas omkring dem man snakker med. Hvis man ikke fokuserer på om nogen kan lide en er det lettere at tænke på noget sjovt, klogt eller noget helt tredje. Bare lad vær med at prøve for hårdt på at være sjovt, da det er udmattende at være omkring. Hvis du ikke er sjov og gerne vil være det, så sæt dig ind i hvordan humor fungerer. Det er nemlig bedre slet ikke være sjov end at prøve at få indskudt noget sjovt i hver anden sætning.
5. Hvis man er lidt på bare bund, er det meget lettere at snakke med piger når man har en god ven man føler sig tryg ved, imens man snakker med pigerne. Bare sørg for du ikke låser dig fast på din ven fordi du føler dig tryg ved ham i situationen, for så fik du jo ikke gjort det du kom for, vel? 😀
6. En måde jeg synes (og ofte har lagt mærke til) virker er at hvis man er energisk og glad det meste af tiden, så vil folk have en større tendens til at snakke med en. Man gider jo heller ikke selv snakke med en der virker sur og træt (for den sags skyld) hele tiden. Så vær munter
7. VÆR INTERESSERET. Tro det eller ej, men at vise interesse i folk der snakker til en, gør mere end man lige skulle tro. Alle vil gerne blive lyttet til, og hvis der er en der er ekstra god til at lytte og snakke til/med en, er chancen for at personen kan lide dig, rimelig stor.
8. Vær ordentlig og høflig. Husk også altid og vær ordentlig mod alle. Dvs. at det ikke kun er dem du gider at snakke med du skal opføre dig ordentlig overfor, men alle. Hvis jeg f.eks. oplevede en jeg kender ikke opføre sig ordentlig overfor andre, har jeg straks en mindre lyst til at være omkring den person.

En god måde at kunne alle de her ting på er ved at bare kunne være sig selv. Lad vær med at sætte forventninger op til hvordan jeres samtale skal gå da du så lægger et pres på dig selv. Du skal heller ikke se det som om du skal imponere dem. Hvis du vil have lettere ved at slappe af omkring dem så forestil dig at de skal imponere dig, for at du gider at bruge din tid på dem. Det lyder dumt og super arrogant, men jeg synes absolut ikke det er forkert at tænke sådan, da man skal vænne sig til at man ikke skal imponere andre og hænge ud med nogen der egentlig ikke er ens type venner eller lignende. Det er hverken arrogant eller dumt hvis du lader vær med at gøre det til det. Ikke tænk du er mere end dem, men bare prøv at sige noget når du føler for det og hvis de snakker til dig så husk at være interesseret. Så næste gang du går ind i en situation hvor du skal snakke med en pige, så tænk at de skal imponere dig og ikke omvendt. Bare altid husk at vær ordentlig og ikke opfør dig som om du er mere værd end dem!!!

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat