Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg fortælle det???

Jeg er en dreng på 16

Jeg har et crush på en stille pige i min klasse

som jeg er gode venner med.

Jeg har i længere tid gerne ville have sagt/givet hint’s til

at jeg kan lide hende,

men hvordan kan jeg fortælle/give hint’s til

at jeg kan lide hende,

hvis jeg er alene sammen med hende?

Nogen der kan give mig en ide eller 2?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hold øjenkontakt. Giv hende komplimenter. Måske kys hende på kinden når du går. Men tænk lige over om det kunne være noget for piger er meget forskellige. Nogle piger vil bare gerne have en dreng der føles som en bror og en hun kan være sig selv sammen med og helt ærlig osv. Ellers kan du jo sige det lige ud.

  • Anonym, Pige, 13 år

så jeg kender det godt selv. og sårn ærligt talt så synes jeg det var lidt grænseoversktidrende og skræmmende på samme tid. det var nok sårn, fordi jeg havde overtænkt det i mit hovedet, fordi det var i realiteten slet ikke så skræmmende og alt gik meget godt.
men nogle råd kan være at: skriv med hende på snap. vær ikke bange for at starte samtaler op eller spørg om i skal cykle til stranden eller bare hænge ud. du kan give hende komplimenter og bare gebrelt være lidt ekstra venlig og smilende. en anden ting er at prøv at få øjenkontakt med hende og hold den.
en måde at sige det på, kan være bare at være helt sirekte og ærlig og sige tingene som de er. det plejer som regelt at gå helt fint. eller hvis du ikke vil sige det, men stadig vise det helt tydeligt, kan du prøve at sate lidt mere, og når du er sammen med hende så når tidspunktet er rigtigt så sats på et snav. måske lige kys hurtigt først og træk tilbage og spørg om det er okay. eller nus hendes kind eller lår. men husk altid at læs hendes signaler og sikr dig at hun er okay med hvad der sker.

  • hat#, Dreng, 16 år

Pas på med at “date” folk fra din klasse det kan blive meget akavet tro mig har selv prøvet det😬

  • C, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat