Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad kan man lave når man skal være sammen med en pige?

Hej. Jeg har aldrig været sammen med en pige før, men nu er der en pige jeg godt kan lide der har spurgt om vi skal være sammen og det vil jeg vildt gerne – har bare ingen ide om hvad man skal lave uden at det går hen og bliver akavet og derefter ødelægger ens chancer hos hende.

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Halløj!
Hvis du er bange for at det skal blive akavet, så tag hen et sted hvor der sker noget. F.eks. et sted som Aros. Ved ikke hvor du bor henne, men Aros er et godt sted da der hele tiden er noget at snakke om, og at man ikke bare sidder i en stue eller café, hvor det hurtigt kan blive akavet hvis man ikke ved hvad man skal snakke om. Så mit råd er at tage et sted hen hvor der sker noget. Det kunne også være tivoli eller biografen osv.

  • Gymnasie pige, Pige, 18 år

Hej! Jeg ved godt at jeg er ret meget yngre end dig men jeg har none bud. I ku gå en tur drikke te tage ud at spise se en film bage småkager
Håber mit meget lille brev ku hjælpe

  • Anonym, Pige, 10 år

I kan lave masser af ting! I kan fx. Snakke, tage et sted hen, se en film, eller noget Andy som i begge kan lide! Ellers skal i bare hygge jer!🤓

  • :D, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat