Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun vil ikke kys pt.2

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Måske du skal være tålmodig og vente, eller du kan prøve at snakke med hende om det. Hvis hun ikke har lyst, kan du prøve at kysse med en anden. Hvis du har mod på det, kan du måske bare prøve at kysse hende. Du sagde, at i ikke er så meget sammen. Måske du kan aftale at i skal være sammen alene for at se, om hun vil kysse. Hvis i snakker meget sammen, joker i sikkert også sammen. Du kan prøve at joke om det, hvis det gør det nemmere.

Mvh 7.C

  • 7.C

Hej dreng 16 år
Du kan prøve at øve dig i at score. Det er også en god ide at børste tænder inden. Du kan også snakke med hende om, om hun også er klar til det. Det er en god ide at være tålmodig og give hende tid. Du kan også prøve at invitere hende ud på en date og gøre det rigtig romantisk. Måske du kan ændre din frisure. Prøv at sætte dig i hendes sted og tænk på hendes følelser.

Knus og kys fra 7.A

  • 7.A

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat