Brev

Hjælp, ved ikke hvad jeg skal gøre!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, du har helt ret i jeg brude springe ud i det. Men jeg har bare indset at jeg ikke kan lide ham. Faktisk er jeg begyndt at blive vildt træt af ham, fordi han hele tiden spørger og han er også lidt mærkelig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 14

Tror jeg vil stemme i koret som siger bare kast dig ud i det. Tro mig når jeg siger at livet nogen gange overrasker dig. Jeg kan ikke love dig at det bliver en fantastisk oplevelse, men jeg kan næsten garantere at du kommer til at få noget ud af det. Held og lykke

-Real life starts where your comfort zone stops

  • Bare mig - ingen anden, Dreng, 16 år

jeg har prøvet det her mange gange også hvor det endte med at jeg havde sex

men jeg sagde bare at vi havde sammen med parlelklasserne skulle lave en fremlæggelse om ordblindhed da mine forældere er meget optaget i at jeg følger med i skolen

tror du du kan sige noget lignene

håber du kan bruge mit råd.😜❤⭐🐼✌

  • bare mig, en akavet pige på 12 år✔, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat