Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP tror jeg tænder på min lære

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej der er ikke noget galt i at være forelsket.men jeg siger ikke at du ikke må. jeg syntes bare at du er lidt for ung til hende men når du bliver ældre kan du godt. og hvor gammel er din lærer

  • Anonymous, 10 år

Jeg synes du skulle begynde og snakke med nogen andre fordi din lærer er forhåblig ikke på din alder du skal tænke på det ville være det samme som at være vild med din søster/ bros kæreste eller så kan du prøve og snakke lidt med pigerne fra vdin klasse

  • Hjælper, 15 år

Jeg tror hun bliver en glad kvinde hvis du fortæller hende det. Men der er selvfølgelig en risiko for at hun bliver sur, men jeg kender en som er meget vild med min lærer. Han sagde det til hende og hun blev slet ikke sur. Jeg synes du skal sige det 🙂

//Kærlig hilsen Pige

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat