Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har selv stået i en situtation hvor jeg ikke har snakket med min kæreste.
Jeg syntes bare at du på en måde skal være lidt egoistisk og tænke på hvasse selv har det bedst med (med eller uden ham). Jeg syntes ikke du skal tænke på at han snart har fødselsdag og om han bliver såret jeg syntes bare at i den her situtation skal du gøre det du selv har det bedst med.
Hilsen Mia (jeg håber du kunne bruge mit råd)

  • Mig, Pige, 13 år

Først og fremmest, vil jeg lige sig men ex slog op med mig dagen før min fødselsdag.😂 Og selv om folk tror det gjorde ondt, havde jeg det helt fint…
Hvis du gerne vil slå op med ham så gør det, fordi du fortjener ikke at være i et forhold der gør dig ked af det.
Og han skal nok klare den selvom det snart er hans fødselsdag.
Held og Lykke❤️

  • Rw, Pige, 15 år

Ved godt jeg kun er 10 men håber alligevel at kunne hjælpe. Jeg har selv haft en veninde og hendes kæreste har lige slået op med hende. Hun blev meget ked af det fordi hun ville selv haft slået op med ham. Nu går han rund og siger til alle at han var så ligeglad med hende. Så hvis du er i tvivl om din kæreste vil slå op med dig. Ville jeg overveje selv og gøre det. Håber du kan bruge det 💗

  • 😉, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat