Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 17
jeg har selv prøvet det nu beskriver. Hvor jeg sagde til mig selv at jeg godt kunne lide (som i lide lide) en dreng også selv om jeg ikke kunne “mærke” følelserne. Jeg gik rundt med den tanke i lang tid. Men en dag spurgte jeg mig selv om hvorfor jeg godt kunne lide denne her dreng. Der var nogle gode grunde men med tiden forsvandt den følelse fordi jeg havde vendt den med mig selv.

Eller kan det være du er til dreng men du ikke vil acceptere det og derfor har du fået den tanke at du godt kunne lide hende

Håber du snart får løs det ønsker dig kun det bedste!
-Pige 16-

  • Hilsen pigen der gerne vil hjælpe, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat