Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal tale med din veninde om det og så tage den derfra. Måske er hun helt forstående overfor det og er super glad på dine vegne, og så er der ingen grund til bekymring. Hvis hun har det svært med det, må du følge din mavefornemmelse. Den fortæller ofte i sådan en sammenhæng, hvad du skal gøre.

  • Frede811, 17 år

Jeg synes, du skal snakke med din veninde. Ud fra det du fortæller, så virker det som om, at interessen går begge veje for dit vedkommende, men ikke hendes. Det kan være rigtig hårdt at se den, som man er forelsket i, være sammen med en anden. Især når det er en af ens gode veninder. Derfor tror jeg, at det kunne være godt at få snakket om det. Spørg hende, om det er okay at du “går efter ham.” Hvis hun så svarer nej, så må du jo så overveje, om du vil risikere jeres venskab for en dreng.
Held og lykke med det!

  • K..., 15 år

Syntes du skal snak med veninde om at du godt kan lide ham. Prøv forklar hende hvad du føler. Hvis hun er en sand veninde vil hun kunne forstå dig. Held og lykke

  • 78:24, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat