Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har på en måde været utro

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå at det er en pisse nederen situation for dig. Prøv at snakke med ham først. Vær ærlig omkring hvad du føler og lad ham fortælle hvordan han har det.

Til sidst bør han nok selv fortælle det til sin kæreste hvad der skete og så må de finde ud af det sammen. Prøv at sætte dig i hendes sted. Det er lige så hårdt for hende.
Hvis de nu slår op bør i nok også tage den med ro lidt endnu. Hun er sikkert såret.

I skal bare være ærlige alle sammen og respektere hinanden for det er ikne en sjov situation for nogen af jer

  • Anonym, Pige, 15 år

Forstår godt at det er et dilemma.
Bare husk at hvis i kommer sammen, så er der en chance for,at du bliver hende pigen i den anden ende- hvis han er den type fyr-

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej!
Sikke et kaos var!

Jeg syntes at i burde sige det til hende, for det er slet ikke fair på nogen made at lades som ingenting. Et forhold handler virkelig meget om tillid, og uden det så er der intet kærlighed.

Jeg ville råde dig til ikke at komme sammen med ham. Once a cheater, always a cheater. Hvis han kan finde på det en gang, så kan han helt sikkert finde på at gøre det igen. Det gør virkelig ondt at ens kæreste er en utro. Man burde ikke være sammen med en fordi de er lækre. Jo man skal jo helst være tiltrukket af hinanden, men det er vigtigst at man er bedste venner med sin partner.

Pas på dig selv! Og tænk dig godt om<3
Ønsker dig al held og Lykke, og det bedste i fremtiden!

Mvh. Anonym pige

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat