Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har et crush

Jeg har et crush på en pige

og ved ikke

hvordan jeg skal sige det til hende

jeg er nervøs

pls hjælp

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

bror mand bare snak med hende du har den

  • B, Dreng, 14 år

Snak med hende, eller hint til at du godt kan lide hende. Så kan du måske se om det virker som hun også kan lide dig.

  • B, Pige, 12 år

Hey makker. Det er sgu nemt at sige “Bare snak til hende, det skal nok gå”. Men det er meget mere svært at gøre det. Når man står overfor en pige som man godt kan lide, er det ikke nemt at sige det. Jeg har stået i det samme før, og selv nu som 21-årig synes jeg det er svært

Hvis du er gode venner med pigen i forvejen, er det bedste du kan gøre nok at tage hende til side en dag, og sige det til hende som det er. Hvis hun er en god veninde skal det hele nok gå uanset hvilket svar du får

Hvis det er en pige du ikke er særlig tæt med, må du nok tage den mere med ro. Begynd at snakke mere med hende, og lær hende bedre at kende. Se på det til den tid, og hvis du stadig har et godt øje til hende, kan du konfrontere hende med det til den tid. Og husk på en ting! Det værste svar du kan få er et nej

Jeg håber mit svar kan bruges

  • Abba, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat