Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hans andet valg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Prøv at tal med ham og/eller prøv at tage alt det du kan lide ved ham væk fra ham og kig på ham. Ser du en fu’ckboi eller hvad ser du? Selvom det kan være svært så kig på ham. Er han god nok til dig?

-Varme hilsner mig

  • Girlypop, Pige, 13 år

Hej
Sig til ham, at du godt kan lide ham, men ikke vil være hans andet valg. Hvis han så siger at du ikke er hans andet valg, men så prøver på din veninde eller nogen andre, så lyver han jo og så lad vær med at prøve mere på ham – det er bare spild af følelser (hvis det giver mening)
Jeg ved slet ikke hvad han vil svare, men det er vigtigt du lytter godt efter til hvad han siger, fordi sådan finder man rigtigt ud af hvad de mener – fordi man derefter kigger på deres handlinger

  • Anonym, Pige, 16 år

Det lyder måske hårdt, men han kan ikke lide dig
Han udnytter dig, og du må se sandheden i øjnene
Inden jeg går, har du sagt til ham, at du godt kan lide ham?
Hvis ikke så prøv

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat