Brev

Han har ikke tid til mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16.

Jeg ville prøve at snakke med ham og prøve at forklare at du ikke føler at han har tid til dig. Jeg er selvfølgelig ikke så gammel endu, men det kunne godt være at mine råd kunne hjælpe dig.

Måske du kunne prøve at spørge om han stadig har løst til et forhold. Det kan godt være skræmmende at spørge, eller at få svar, men det er den bedste måde at vide om han ville fortsætte et forhold.

Bare prøv at find en dag, og så sig havd du føler. Hvis han føler noget af det samme, så må i jo tage den derfra.

Håber det bliver bedre.
– pige på 12.

  • Sofie, Pige, 12 år

Prøv at snakke med ham om det og hvis det ikke lykkes at få fat i ham så skriv det til ham, og hvis det forsætter på den her måde så synes jeg at du skal komme over ham for du vil da hellere være ked af det et stykke tid men komme vider bagefter end at bare være hjemme og græde over hvorfor han ikke vil være sammen med dig ik??

For du er kun 16 unge år;)

Og når du er kommet over ham så kommer du måske til at tænke på at hvorfor du ikke gjorde det fra starten af.

Nu siger jeg ikke at du skal slå op (det kun hvis det ikke hjælper at snakke/skrive til ham).

  • Håber du kunne bruge det, Pige, 13 år

Synes du burde tage en snak med ham og forklare ham hvor meget han betyder for dig, men du skal jo heler ikke trippe konstant og skrive hele tiden og sådan noget vær lidt en hård bitch så skal han nok komme kravlende efter dig!

  • Caroline, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat