Brev

Han har ikke tid til mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Det er virkelig nederen, har kinda prøvet det samme og det er bare ikke sjovt!

Jeg ved self ik om det er rigtigt, men det kan godt være han bare ikke gider forholdet mere. Måske er det for anstrengende for ham, det der med at være i et forhold og huske at være sammen og skrive sammen tit osv… men jeg tror ikke det er dig, han ikke kan lide at være sammen med, fordi som du selv skriver, så føler du dig elsket når I er sammen.

Mit råd ville være at du måske skulle til at skrive til ham, om I ikke kan mødes snart fordi du har brug for at sige noget vigtigt, og når I så mødes, forklarer du ham hvordan du føler og så hører hvad der i virkeligheden gør at han “holder sig væk”. Derefter må du så tage den derfra – ved jo ikke hvordan det ville ende.

Og det lyder lidt skræmmende egentlig med “ved ikke hvordan det ville ende” fordi det er vel det du er bange for. Hvad hvis I slår op? Hvad hvis det ene og det andet?? Men husk at det altså også kan hjælpe et forhold, når man får snakket om noget vigtigt og det er det du må gå ud fra.

Du må ikke være bange for I f.eks. Slår op, fordi inderst inde ved du nok godt at det er bedre at være ked af I måske har slået op eller noget lign., men at du så har fået en klarhed og at du har fået dine svar, i stedet for at du går rundt og er bange for hvad der sker mellem jer

Virkelig held og lykke og håber I får løst jeres problem!!

  • Anonym, Pige, 17 år
Svar

Hej pige på 16.

Jeg ville prøve at snakke med ham og prøve at forklare at du ikke føler at han har tid til dig. Jeg er selvfølgelig ikke så gammel endu, men det kunne godt være at mine råd kunne hjælpe dig.

Måske du kunne prøve at spørge om han stadig har løst til et forhold. Det kan godt være skræmmende at spørge, eller at få svar, men det er den bedste måde at vide om han ville fortsætte et forhold.

Bare prøv at find en dag, og så sig havd du føler. Hvis han føler noget af det samme, så må i jo tage den derfra.

Håber det bliver bedre.
– pige på 12.

  • Sofie, Pige, 12 år
Svar

Prøv at snakke med ham om det og hvis det ikke lykkes at få fat i ham så skriv det til ham, og hvis det forsætter på den her måde så synes jeg at du skal komme over ham for du vil da hellere være ked af det et stykke tid men komme vider bagefter end at bare være hjemme og græde over hvorfor han ikke vil være sammen med dig ik??

For du er kun 16 unge år;)

Og når du er kommet over ham så kommer du måske til at tænke på at hvorfor du ikke gjorde det fra starten af.

Nu siger jeg ikke at du skal slå op (det kun hvis det ikke hjælper at snakke/skrive til ham).

  • Håber du kunne bruge det, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere