Brev

Han har ændret sig.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa
seriøst drenge er nogle idioter nogle gange. Du kan evt spørger ham, om der er noget galt. Måske er det noget personligt og slet ikke noget med dig at gøre. Hvis du ik helt har lyst til at tage emnet op med ham, skal du virklig bare vide at hvis han ikke kan se hvor en fantastisk person du er, så er han slet ikke god nok til dig.

  • æblegrød, Pige, 15 år

Kære pige på 14.

Jeg synes at du burde gå op til ham i skolen og sige: ”Hey du. Jeg føler lidt at du ignorer mig? Hvordan kan det være?”

Snak med ham om det. Og så husk for delen da at være ærlig overfor ham, om hvordan du går og har det!

Du ønskes held og lykke.
Hilsen sønderjyden.

  • Sønderjyden, Pige, 14 år

Det kan jo være at han også godt kan lide dig men ikke tør sige det fordi du er muslim og han godt ved at du ikke må have en kæreste

  • Lars, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat