Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han er ikke klar til et forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg står også lidt i samme problem, men jeg tænker, at det er vigtigt at give ham plads og tid til at tænke over tingene. Det kan være, at han en dag er klar eller det kan være aldrig. Men man kan altid finde en ny;)

  • Julie, Pige, 15 år

Giv ham tid. Jeg har selv været i samme situation, det er jo også hyggeligt at have en flirt bare tag det stille og roligt

  • H, 16 år

1. ik pres ham 2. tag det stille roligt der er jo 2 i et forhold
jeg er også i et forhold på en måde altså vi er flirts og det har vi været i 2 måneder og alle vores venner siger vi skal komme sammen men tag det som det kommer og gi ham tid

  • pige med for mange råd, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat