Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gym drengen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Jeg fylder selv snart 16 og har tilfældigvis også noget med en gymnasiedreng..
Det kan være utrolig svært hvis man er den der laver det første move, jeg kender alt til det.
Jeg kan ikke fortælle dig præcis hvad du skal gøre, men jeg synes du lyder utrolig modig og det lyder som om du har tænkt ret meget over det. Jeg synes bare du skal gøre det!
Og hvis det i værste tilfælde ender med han ikke har det på samme måde så synes jeg du også skal tage det som en sejr. Det er pisse sejt og svært at indrømme og fortælle andre om sine følelser!
omkring nogle råd:
Jeg ville for det første sørge for at fortælle ham det når I er alene, siden det kan være utrolig akavet at gøre foran andre.
Udover det så bare slap af, hvis det hjælper dig kan du planlægge hvad du vil sige og ellers så bare sig hvad der føles rigtigt.
Mange kram og held og lykke.

  • Anonym, Pige, 15 år

Du skal ikke være bange for at i mister jeres lille forhold jeg syntes du skal gøre det og sige at du kan lide ham og hvis i mister jeres lille forhold så er der en bedre derude til dig.

Husk jeg vil altid være her hvis du har brug for flere råd 🙂

  • Anonym pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat