Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Glemmer han mig så nu!???!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

der er mange ting man kan gøre men jeg tænker at du kan gøre det du selv siger “at poste på sociale medier og skrive til ham” håber jeg kunne hjælpe

  • Klinge, Dreng, 12 år

det kan være super svært art tage kontakt til folk man godt kan lide… Du kunne måske hvis du følger ham på et socialt-medie skrive til ham.. Du kunne skrive hej og så når han svare så kan du skrive med ham i få minutter og så kan du lad vær med at skrive i et stykke tid og sige at din telefon løb tør for strøm. På den måde kan du få ham til at savne dig og måske begynder han også at skrive til dig. Det er vigtigt at være optaget og svær at komme i kontakt med hvis du vil have ham til at huske dig og savne dig <3 jeg syntes ikke du skal gøre det hvis du ik vil... men det virkede for mig ^-^

  • moi :), 15 år

Hej 🙂 Jeg kan godt forstå din situation, da jeg har stået i noget, der minder om. Jeg tænker, at dit eget forslag med at skrive til ham kunne være en god ide. Det kan godt være lidt skræmmende at skrive over f.eks. messenger eller sms, men der synes jeg, at Snapchat er et godt medie til det, da det ikke føles så “seriøst”, hvis det giver mening + man kan vise hinanden hvad man laver i ferien (det var sådan vi holdte kontakten dengang, jeg stod i den situation)
Jeg håber jeg kan hjælpe, og held og lykke med det hele 🙂

  • heeej, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat