Brev

Friendzone..

Hej allesammen.

 

Der er en pige jeg elsker af hele mit hjerte og jeg tror at hun holder en smule af mig, men jeg ved det ikke rigtigt..

 

Her kommer historien

Før sommerferien gik jeg i en klasse der ikke var særlig god..
dog var min parralelklasse lige noget for mig! jeg fandt ud af at jeg skulle flytte by og skole og det var jeg faktisk meget tilfreds med, indtil at alle klasserne begyndte at være mere sammen (jeg kan dog ikke sige hvordan da jeg er bange for at nogen jeg kender ser dette brev) Men alle klasserne begyndte at være mere sammen og så pludselig blev jeg helt forelsket i en flot og sød pige <3 (hun gik i min klasse)

 

vi havde det godt sammen og det virkede som om at hun kunne lide mig 🙂 vi skrev meget sammen, men en dag spurgte jeg hende hvordan at hun havde det med mig, hun ville så åbenbart KUN være venner. det er 1-2 måneder siden nu og vi har ikke set hinanden i rigtig lang tid..

 

Jeg kan så godt li hende, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Kan du hjælpe?

Undskyld at jeg ikke kunne forklare ALT, men jeg har ret svært ved at huske det..

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal fortælle hende hvordan du har det med hende. Jeg ved godt det er mega svært men prøv du vil nok have det meget bedre når i har snakket om det, du kan bare sige at der ikke behøver at vøre noget selvom du gerne vil have det, men bare du har fortalt hende det. og hvis i har skrevet sammen i et stykke tid så må hun syntes du bare er lidt sød og der er noget ved dig.

Håber du kan bruge min hjælp.
Held og Lykke;)

  • Anonymous, 13 år

Jeg er selv blevet lidt vild med en dreng, og er heller ikke sikker på, at han kan lide mig.
Men du har spurgt, og hun ville helst være venner. Det kan du måske ændre på, prøv at vær lidt mere sammen med hende, og prøv at få snakket lidt mere sammen. Også bare se hvad der sker, måske bliver hun vild med dig. Desværre kan man ikke tvinges til at kunne lide en anden, men jeg håber, at hun bliver vild med dig. Og at i finder ud af det hele, held og lykke!

  • Anonymous, 15 år

Jeg vil gøre mit bedste for at besvare dine spørgsmål. Hvis du rigtig godt kan lide hende, så lær hende bedre at hende. Lav ting med hende, chat med hende, hav det sjovt sammen med hende, og se hen ad vejen hvordan hun har med det, og så kan du spørge om i måske kunne give det er forsøg? Det vigtigste er at du følger dig hjerte. Og husk, gør det i nuet altså underforstået at du skal tale med hende, og ikke bare skrive til hende. Pres hende lidt i situationen, så hun bliver nødt til at svare ( ikke for at være ond ) men så du får et svar, og kan gå videre med det.
“95% of all people text things, they could never say in person.” – Ukendt.

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat