Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret hvad vil han ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 🙃

Du lyder meget forelsket i ham. Med det du fortæller lyder det som om der godt kunne ske noget i mellem jer. Prøv at skriv til ham du gerne vil mødes med ham, fx. I en park eller på en klub hvis du går på en. Når i er sammen så start med at small talke lidt. Efter noget tid så sig direkte til ham at du kan lide ham som mere en venner. Også må skæbnen vide hvad der sker bagefter. Jeg er meget sikker på han kan lide dig vis jeg skal være ærlig, men hvis han ikke kan så skal du ikke været ked af det du finder en anden det er jeg sikker på. ♥️
Håber det kunne hjælpe dig🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Kære 13 årig pige
Det lyder til at i virkelig har det hyggeligt sammen og forelskelse og kærlighed er så dejligt hvis det er gensidig altså hvis han også har gælder for dig og den nemmeste måde er jo bare at spørge ham og jeg har selv en kæreste og har haft mange og jeg ved godt at spørger ind til det ikke er noget man bare gøre det er nervepirrende men jeg tror også at han har lige føler for dig jeg ved ikke hvor store de er men de er der og ligemeget hvad kan de alt tid blive større hvis i kommer sammen prøv en dag når i er sammen måske under en film snak til ham og sig til ham at han ikke må afbryde og skal lade dig tale færdigt og så fortæller du ham hvad du føler for ham at du elsker ham og at du gerne være sammen med ham og håber at han også vil være sammen med dig og så fortæl ham at han selvfølgelig kan tænke over det hvis det er og hvis det bliver for akavet efter så bare fokuser på filmen jeg ved godt at det ikke er stille og roligt som du bad om men håber du kan bruge til råd alligevel og så vil jeg ønske dig alt held og lykke og håbet at i bliver et par

De alder bedste hilsener Mikkel 14 år

PS hvis der er noget du ikke forstår så undskyld jeg er ordblind

  • Mikkel, Dreng, 14 år

Hej pige på 12 år.

Da jeg læste dit brev tænker jeg at det luder som om du virkelig ville jeres forhold men måske også er lidt bange for at du ødelægger jeres venskab. Jeg syntes bestemt du skal sige det for for ca 1/halvt andet år siden havde jeg præcis det samme problem jeg var på leger tur og faldt så for min beste ven sagde det dog aldrig til ham den hang men. For et halvt år siden sagde jeg det. Fortryder virkelig jeg ikke sagde det den gang for folk fortjener at hvide ens følelser. For følelser er ikke pindlige de er en del af livet vis vi ikke havde følelser så ville at være så kedeligt hele tiden og vi kunne ikke sige noget til hindanden fordi vi ikke følte noget så mit råd er sig det til ham og vis ikke han kan lide dig så må du tænke er det så det vær at gemme på?.(Staves)

  • Pige på 12., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat