Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortælle om mine følelser?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! 🤗
Jeg har læst dit brev, og jeg har læst de andre svar. Jeg er fuldt ud enig med de andre piger.
Jeg synes det lyder fantastisk. Jeg hører dig også, når du siger at du føler dig “dårligere” end hende. Men det er altså noget bullshit(sorry for ordvalget)Jeg har oplevet flere gange før – både med drenge og piger – at de ikke føler sige gode nok til deres crushes eller kærester, forelskelser osv. Men husk og lyt til hvad jeg siger: ” Du er ikke mindre værd en hende du vild med no matter what! Udseende er langt fra alt! Ja det er nok det der gør at andre kommer til dig i starten. Men smykke tænder og flotte hofter er ikke det jeg mener. Jeg mener den måde du opfører dig på, får andre til at føle og ha det med sig selv. Jeg synes du skal springe ud i det. Stol på dig selv og din dømmekraft! Jeg tror at det kan blive til noget, og det gør du nok også siden du spørger. Held og lykke – the straight one
xoxo
(I’m straight – håber ikke det gør noget😂Ej, jeg kan godt være bi, piger er alligevel de bedste)

  • Um... jeg gør hvad jeg kan😜, Pige, 16 år

Det er virkelig fucking sejt at du er så direkte overfor andre og jeg syntes helt klart bare at du skal gå efter det (med små skridt), for du virker mega skøn og det kunne måske blive til noget mere mellem dig og hende 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej jeg er også en pige på 14 og jeg er bi. Jeg har dog aldrig været forelsket men jeg synes du skal fortælle hende hvad du føler. 😊

  • ..., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat