Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket og en veninde?

Hej børnetelefon.

Jeg er forelsket i den her dreng.

Og min veninde ved det godt!

Men hin flirter med ham! Hele tiden.

Hu siger hun ikke har nogen følelser for ham

men aligevel Flirter hun

hvad gør jeg?

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Det er lidt svært at få hende til at holde sig fra ham når I ikke er kærester. Så måske du bare skulle spørge om I skal være kærester?

  • Anonym, Dreng, 15 år

Kære pige på 10 år.
Det at være vild med en samtidig med at ens ven også er kan være meget svært. Jeg har selv prøvet det og det er ikke sjovt men der er ikke så meget at gøre. Hvis du føler at den her dreng også godt kan lide dig så skal du bare slå til med det samme og spørge om i skal være kærester. hvis det ikke helt ligner at han er så intrreseteret i dig kan du også prøve at vise ham at du godt kan lide ham. Så altså prøv at snakke lidt med ham i frikvarteret og efter skole det elsker drengene. men husk bare at være dig selv og ikke prøve at være en anden fordi då mister de interessen for dig.

Held og Lykke!!!

  • God, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat