Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min venindes Ex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har prøvet noget lignende det er forfærdeligt. det jeg gjodr var at vente til hun ikke talte om ham og så spurgte jeg om kæreste. Men selvfølgelig fløjtede jeg i mens. Det er mit råd. helv og lykke

  • L123, 10 år

Hej derude
Jeg synes at du skal mande dig op, og sige til din veninde at du er vild med hendes ex. De er jo ikke kærester mere så hvis hun bliver sur, så har hun måske ikke liiige fået den rigtige fod ud af sengen…
Og så synes jeg også at du skal tænke på, at gøre dig slev lykkelig. Det lyder jo som om i kommer godt ud af det med hinanden.
Håber du kan bruge det til noget.<3

  • SpørgAltidOmHjælp, 11 år

Hej pige på 13 år.

Eftersom dig og din bedste veninde taler om så følsomt et emne sammen, går jeg udfra, at I er meget tætte venner. Din veninde taler med dig om drengen, fordi hun stoler på dig og føler sig tryk nok ved dig til at vise sin sårbarhed. Din veninde har særligt brug for, at du er der for hende lige nu. Det er et af livets sværeste tider, og hun har brug for din støtte og omsorg.

Det tyder på, at hun ikke er klar til, at du fortæller om dine følelser for hendes ekskæreste, og at han kommer sammen med en anden. Hun har stadig følelser for ham, og det værste der kan ske for hende i denne her situation er et tillidsbrud med dig.
Så tæt et venskab er guld værd. Forelskelser kommer og går, men et godt venskab kan vare hele livet (og mere til).

Synes du, at det er vigtegere for dig, at have flirten med ham, og måske udvikle det til et parforhold, end at have din bedste veninde ved din side til evig tid? Elsker du BFF eller hendes ekskæreste højest? Hvem er mest værd for dig? Hvem af dem ville være det største tab?

Jeg synes personligt, at du skal være tro mod din veninde og tryste hende. Hun har brug for dig, og måske har du brug for hendes tryst, støtte og omsorg senere.
Men du behøver ikke at droppe drengen. Din veninde bør ikke bære mere sorg lige nu, så hvis du vælger at fortsætte med at skrive med drengen, vil jeg råde dig til at holde det hemmeligt for veninden, indtil hun er kommet sig helt over ham. Hvis du fortæller hende om dine følelser nu risikerer du at miste hende, men hvis du holder ud lidt længere, vil hun senere støtte dig med ham og være 100% glad på dine vegne. Det er vel også det, du ønsker…?

Jeg håber, at du fik noget ud af mit råd. Hel og lykke. 🙂

  • Anonymous, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat