Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg forstår din problematik. fortæl ham hvordan du føler og prøv også at fortælle det til din veninde. og hvis du har et problem med at sige det med ord, så prøv at skrive et brev/SMS.

  • Anonymous, 1 år

Hej!
Jeg forstår godt din problematik og jeg ved godt at alting nogle gange kan være noget lort. Jeg synes du står i et meget svært dilemma. Jeg synes du skal beslutte med dig selv om det er det værd at risikere at miste begge dine venskaber. Jeg synes også det kommer an på om du føler at din bedste ven også godt kan lig dig og det ikke kun er dig der føler sådan. Jeg synes ikke du skal spørger ham som kæreste eller hvad du nu vil. Jeg synes to venskaber er mere værd end en evt. kæreste. Du syntes bare du skal bide i det sure æble. Om ikke andet så vent til de måske slår op. Men jeg ville vente det kan jo også være at der kommer en aden der er sødere end din bedste ven 😉
Håber du kunne bruge det til noget <3

  • Anonymous, 1 år

Hey
Jeg er en pige på 15 år og for et år siden mødte jeg den her dreng. Vi blev bedstevenner og jeg vidste han var vild med min bedsteveninde, hun var også vild med ham.
Jeg fortalte ham fyren, at jeg kunne lide ham, men han sagde bare at det betød ik noget for vores venskab.
Jeg hjalp fyren med at blive kærester med min bedsteveninde.
Hun slog op med ham på et tidspunkt, fordi hun troede jeg havde noget med ham, men det havde jeg jo ik.
Jeg har nu mistet både min bedsteven og veninde. Jeg har dog fået noget nye, men det er ikke det samme.
Episoden har været startskudet til at jeg har det EKSTREMT svært.
Mit råd er at du siger til drengen at han er en fantastisk ven og du aldrig vil miste ham, men at du er bange for at han skubbe dig væk på grund af hans kæreste. Skriv at du måske er lidt træt af at kæresten læser beskederne, fordi ærligtalt så er det ik helt i orden.

  • Pigen som der skaber problemer, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat