Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg går selv på efterskole i år, og jeg kan godt følge dig. Du skal ikke undgå hende, det er der nemlig ikke nogen af jer, der får noget godt ud af. Hun bliver ked af det, fordi hun tror, du er sur på hende, eller at hun har gjort noget forkert. Og du bliver ked af det, når du ser hende sådan.
Du kan vælge at fortælle hende, hvad du føler og se hvad der sker eller også kan du lade som ingenting og prøve at lade følelserne glide ud.
Hvis du så siger det til hende, så husk også at sige at ligemeget hvad, vil du stadig gerne være hendes bedsteven. Så hun ikke tror, at det er enten det ene eller det andet. Og hvis du fortæller hende det, så sig det stille og roligt, så det ikke bare kommer sådan lige ud af det blå.
Jeg håber, du finder ud af, hvad du gør! Ønsker dig alt godt!!

  • Efterskolepigen :), 15 år

Hej.
Jeg er enig i mange af de andre. Du skal ikke undgå hende. Det gør slet ikke noget godt ved jeres forhold. Bare vær ligeså meget sammen med hende som du plejer. Lige nu har du to valg: Du kan fortælle hende om dine følelser for hende, eller du kan holde det for dig selv. Er du villig til at fortælle hende det? Du kan starte langsomt op. Det ville bare være ærgerligt for dig, hvis hun kom sammen med en anden. Og, hvis du vælger at fortælle hende om din forelskelse… Det ville være modigt. Og eftersom, at I er bedste venner, tror jeg, at jeres venskab er stærkt nok til at holde, hvis hun afviser dig. Og så bliver hun måske forelsket i dig senere hen.
Hel og lykke med det, du beslutter dig for.

  • #1, 17 år

Du må ikke undgå hende!!! Det er noget af det værste du kan gøre, piger bliver såret og kede af det når fyre de holder af holder sig fra dem (er selv en pige)
Hvis i er rigtig gode venner, synes jeg helt sikkert du skal tage en snak med hende. Sig noget i stil med “jeg har noget jeg bliver nød til at fortælle dig.. Jeg er forelsket i dig. Jeg håber du forstår mig og hvis ikke så håber jeg at vores venskab stadig fungere”
Jeg er sikker på at hun så vil forstå dig. Måske vil hun ikke komme sammen med dig, hvis at hun ikke føler det er det rigtige, men hun vil helt sikkert ikke droppe dig.
Håber det kunne hjælpe dig lidt..
Kh pige på 15

  • Knustpige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat