Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år.

Jeg synes du burde sige det til hende, fordi det gør det meget bedre hvis du fortæller det nu i stedet for, hvis I er sammen og skal fortælle det.

Du kunne sige fx. “Jeg har det virkelig dårligt over at jeg ikke ved om du er okay med det, jeg kan rigtigt godt lide din søn, og jeg håber du vil støtte mig i det, jeg synes du burde vide det. ”

Håber virkelig det kommer til at virke for dig

Held og Lykke.

  • ,, Dreng, 14 år

Hejsa.
Jeg synes du skal prøve at blive tættere med ham. Det behøver ikke at gå hurtigt. Du kan bare tage små skridt af gangen. F.eks. starte med at følge ham på insta og begynde at like billeder eller få hans snap og begynde at sende streak frem og tilbage?? Hvis den nære person der, finder ud af det, kan du bare bede hende om ikke at sige noget, ellers er det virkeligt barnligt af hende (ik for noget). Du kunne også bare sige det til hende hvis det er det kan hjælpe.
Håber du får et tættere forhold med ham. Håber jeg kunne hjælpe??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej
Hvis han ikke er din familie, så skal du selv fornemme om du overhovedet vil fortælle hende det, eller ej. Hvis du gerne vil synes jeg bare du skal gøre det, for der er intet forkert i at være forelsket og hun vil sikkert bare synes det er sødt.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat