Brev

Forbudt forelskelse

Hej BørneTelefonen

Jeg står i et kæmpe dillema…
Jeg er en pige på 16 år, der er begyndt at få følelser for min træner som er i starten af tyverne.
Jeg ved godt det ikke kan blive til noget, men det er som om mine følelser for ham ikke vil forsvinde.

Vi har kendt hinanden i ca. 3-4 år, og her for 1 1/2 år siden begyndte vi at snakke sammen. Og siden da er vi begyndt at snakke mere og mere sammen, og ringer og skriver sammen.

Og hver gang træning er slut så plejer vi at kramme hinanden, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre ved det…

Hilsen den forelskede elev

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal finde ud af om dine følelser er gengældt. Hvis de er, er der to muligheder. Du kan skifte klub eller evt. træne med årgangen over hvis du er god nok, eller han kan finde et andet hold at træne. Hvis kærligheden er stor nok, burde det ikke være noget problem.

  • Janice, Pige, 15 år

Øøhh… Jeg synes du skal prøve at distrahere dig selv fra din forelskelse. Ved godt det er svært. 🙁

  • Bah, Pige, 14 år

Synes helt klart ikke at du skal give op på det forhold i har sammen, hvis i godt kan lide hinanden. Du burde nok bare skifte hold/klub og få det til at køre for jer derefter. Ældre og forældre kan nok godt være fordomsfulde i forhold til den slags forhold mellem elev og lærer, men love has no limits…Det er simpelt bare regler der er lavet af menneskene selv og ikke af vores natur.

  • Havana, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat