Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

for genert…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender alt for godt følelsen, har også været rigtig genert engang og er stadig lidt. Men skriv fks til ham at du er genert og du er nervøs, drenge syntes ofte det er cute når piger er generte. Har lige selv mødtes med en dreng og var Mega genert, men da vi så begyndte at snakke sammen var det som om vi havde kendt hinanden i flere år. Så bare skriv at du gerne vil snakke med ham men er genert, så ved han det og tager hånd om det.

  • Bueskytten, 14 år

Hej.

Jeg forstår dit dilemma fuldt ud, da jeg selv har været i den situation.
Til sidst tog jeg mig sammen og skrev til ham. Det viste sig at han havde det på samme måde, og det hele ende lykkeligt:)
Mit råd til dig er bare at springe ud i det:)

Husk; Life begins at the end of your comfort zone.

  • laura02danmark, 15 år

Det er helt okay at blive nærvøs for om i nu også kommer i snak, og om der nu opstår kemi ligesom da i skrev sammen. i er måske begge to lidt generte og hvis det betyder at i begge to er stille når i mødes i virkeligheden så kan i gå hen og få en kedelig oplevelse. Hvis du kender ham og godt kan lide ham kan det være at du gerne vil lære ham at kende? Prøv at stille et spørgsmål til noget du interessere dig for.

Du skriver at du er bange for at han ikke vil svare? Det er sgu synd for for dig for det kender fra mig selv da jeg gik i 6-8 klasse. Har du snakket med din mor om det her? Hvis han ikke svarer dig så er mit råd til dig at du skal reagere ved at forstå hvorfor han ikke svare, for det kan der være mange sjove grunde til og hvis han er usikker ligesom du så kan det godt være han ikke kommer med et ordentligt svar og det ikke noget jeg fortæller dig for at gøre dig mere usikker på om han svarer det for at forberede dig på at sådan kan det godt gå.

Hvis han ikke svare og du virkeligt holdet af ham kan du jo altid prøve at hjælpe ham med at løse problemet med at snakke med dig/svare dig.

  • Villehaveskrevetnogetklogt, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat