Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg ville nok enten fortælle hende det, gå ind på youtube eller bare prøve at læne mig frem og kysse hende

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg syntes at det er en god idé at fortælle hende det. Da jeg havde mit første kys var det ret slasket og sådan, men det betød intet, fordi det netop var mit første kys. Din kæreste burde også acceptere, at det er dit første kys og jeg ser ingen grund til hvorfor hun skal judge, for vi har jo alle været der.

  • Anonym, Pige, 14 år

Altså du kan jo prøve at kysse hende, og hvis hun kysser dig tilbage, så vil hun jo gerne. Og så kunne du jo også spørge hende om du må kysse hende så hun er klar og du er klar:)

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat