Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejjj!

Jeg tror det er helt at overtænke lidt når det er ens første kæreste.
Jeg tror at grunden til at du overtænker er fordi du er bange for at miste hende. Derfor skal du måske prøve at snakke med hende om det.

Håber det hjalp!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig,
Jeg kender selv til dit problem angående overtænkning, og det er ret så ødelæggende for mange ellers rare oplevelser. Der er dog måder hvorpå du kan undgå at lade dem styre din hverdag.

Du beskriver at du virkelig holder af og elsker denne pige, og det er så rart for dig! Derfor er det bare super øv, når tankerne kører af sporet og tager over. En metode jeg bruger til at ændre min tankegang og synspunkt er andre perspektiver, da jeg typisk ikke har held med at overbevise mig selv om det modsatte af første tanke, for jeg hjælp af min mor eller familie til at diskutere mine bekymringer (i dette tilfælde, at du er bange for ikke at elske hende mere).
Dette fungere oftest super godt, da jeg ikke altid er i stand til selv at ændre tankegang. Det kunne du jo prøve.

Du skal huske at du kun er 13 år, og at dette højst sandsynligt ikke er personen du skal giftes med. Derfor synes jeg at du skal prøve at give lidt slip; nyde jeres stunder, og nyde den brændende forelskelse du sikkert oplever. Nyd at du har en dejlig pige i dit liv som du kan dele gode oplevelser sammen med, og en du kan danne erfaringer og skabe minder med.
Der er ingen grund til at bekymre dig om eventuelle følelser du kun måske vil opleve i fremtiden.

Knus

  • Pige, 14 år, Pige, 14 år

Hej
jeg fik min første “kæreste” i cirka 2 klasse. Vi var ikke rigtigt sammen på den måde det var bare lidt for sjov. Men hvis du virkelig elsker din kæreste så skal du ikke lade dine tanker komme på tværs, Og det er jo også fantastisk når hun elsker dig. Så du skal ikke tænke så meget over det, prøv bare at have detskubbe tankerne væk.
Jeg håber mit brev hjalp
Pige 13 år

  • A., Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat