Brev

Føler mig tom inden i

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj!

Jeg kender den følelse/savn du beskriver. Når jeg føler sådan prøver jeg altid på at tænke på noget andet ved at lave noget jeg godt kan lide, og det plejer at virke.
Så prøv at finde en hobby eller bare noget som du kan lave når du føler dig “tom”, om det så er at træne, spille et eller andet, lytte til musik eller se en film, er ligegyldigt bare noget så du ikke tænker så meget på savnet.

Håber at det hjælper:)

God dag!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey
Nu vil jeg ikke lyde hård, men skaf dig et liv udenfor dit forhold – dvs. find dig nogle interesser og begyndt at øve dig på dem. Jeg er f.eks. lige begyndt at øve mig på at køre på baghjul. Det gør både dig mere interessant at være sammen med, men det gør også at du føler du mere fri, og knap så bundet af at være sammen med folk. Det er jeg sikker på at det vil hjælpe.

  • Ano, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat