Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der har jeg også været. For mig hjalp det at forstille mig, hvordan det måske ville være hvis vi blev kærester og eksempelvis skulle kysse og sådan nogle ting. På den måde fandt jeg hurtigt ud af, at det nok bare var platonisk.
Snak med hende!! Som din bedste veninde må hun kunne forstå det og acceptere det. Måske har hun det endda på samme måde!
Jeg håber det går godt med det hele <3

  • Ekko, Maskulin non binær, 13 år

jeg syntes faktsik at du lige skal tænke over konsikvenserne hvis du taler om dine føgelser med hende. man siger jo at venner/veninder holder længere end kærster. men du skal virkelig heller ikke skamme dig over at være til piger. hvis du siger det til nogle du stoler på, er jeg sikker på de bare siger at det er sejt, og at de nok skal hjælpe dig.
de kan foreksempel spørge hende om hun er til piger. eller om hvad hun vil sige til det.
det kunne være en ide?

  • pige på 12 år, transkønnet, 16 år

hej jeg skal lige sige at jeg ikke selv har nogen ide om hvordan det føles jeg men her er mine råd til dig mit tip vil heltklart være at hvis du kan så snak med dine forældre om det fortæl dem præsis hvordan du har det (selvfølgelig kun hvis du har et godt forhold til dine forældre) gå i detaljer omkring det og de kan helt sikkert hjælpe dig

  • Maja, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat