Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flirt… Eller noget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.
Jeg syntes du skal vente til du finder den rette at flirte med. En du kan lide og ikke bare en helt tilfældig.

  • Anonymous, 13 år

Når ens venner render rundt med kærester kan man godt føle sig udenfor, men det betyder ikke at du har brug for en kæreste.
Ja det kunne være fedt, og jeg siger ikke at du ikke skal have en kæreste (det ved du bedst selv) men prøv at finde en du godt kan lide og syntes godt om istedet for at tage den første du får øje på.

  • Helper, 13 år

Altså man skal ik bare tag en dreng han gider ik så prøver jeg en anden dregn det er en rigtig dårlig ide man skal gik dem alle i øjne og finde den man syndes ser sød ud og så kan man tale lidt sammen og få hindanes tlf nr. Og husk ik skriv og tal med ham få meget så vil han slet ik og lad være med at sende 4 bedskerder på en gang og så kan i også måske lave en aftale hvor i og nogle vennner går i byen osv. Og så kan i begynde at være alene sammen og så kan i ligeså stille begynde at flirte og så sener hen kan en af jer spøge om i skal være kærester

K.h pigen der har prøvet det

  • Pigen der kender det ud og ind, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat