Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Faldet for en, der bor i et andet land. Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!
Jeg har det på samme måde! Jeg er glad for jeg ikke er den eneste.

Jeg kender følelsen, og det er super irriterende, at jeg heller ikke kan mødes med min kæreste. Dog skriver vi altid, og snakker om at vi gerne vil mødes når vi bliver ældre. Vi vil rigtig gerne mødes men der er ikke mulighed for det.
Jeg synes du skal blive ved med at snakke med din kæreste, hvis I føler I kan holde ud at være så langt væk fra hinanden, I kan jo mødes senere når I bliver ældre 🙂

  • Pige lol, Pige, 16 år

Kære pige på 16
Det lyder rigtigt som noget lort, kender det godt, hvis man bare gerne ville møde den anden, og man ikke må, du kunne måske spørge din mor og far om i kunne tag på ferie sammen, også sige til din ven/kæreste at i kan mødes i et andet land med jeres forældre, så i tag til det samme land det skal hotel, også kan i mødes, jeg ved godt det er lidt meget!!!

Håber så meget det kommer til og lykkes!!
Held og Lykke
Kh mig:)

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 12 år

Ikke for at ødelægge det I har, men tror det er bedst du får en anden kæreste for det kommer ikke til at fungere hvis I ikke kan se hinanden. Men fortsæt da bare jeres venskab.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat