Brev

Får jeg nogensinde mit første kys?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Du skal tage den med ro! Det kommer når det kommer, og det eneste der kan gøre det træls er hvis du ikke gør det når du er klar! Vent til den rette kommer, så er det også mere specielt. Hvis dit første kys går til en tilfældig en er det ikke det værd. Jeg fik mit første kys i en s,p eller k leg og det var virkelig ikke rart, men da jeg fandt den rette var det så meget mere rart og meget mere behageligt. Det kommer når det kommer, lad være med at jagte det.

Men forstår din desperation
– XOXO

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat