Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil slippe af med de dumme følelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er svært ja at have sådan en følse for et familiemedlem
så jeg kan godt forså at du er irriteret

mit rod til dig er at tag det rogligt og lad som om intet sker inde i dag og bare tænk i er famlie og venner måske hjælper det jeg håber du får det bedre

kh 10 årig piger der bare vil hjælpe

  • anynym parson der bare vil hjælpe, Pige, 10 år

Hej søde, kender det virkeligt godt!! Seriøst har og så haft et *crush* på min (dog 15 årige) fætter. Det var MEGA underligt! Jeg kunne ikke få mine øjne fra ham, og det var som om jeg ikke kunne sige noget når han var der. Det hjalp for mig at kigge på nogle film med de der drømmefyr, eller læse nogle bøger om folk der er forelskede. Det var som om jeg blev trukket væk, fandt ud af hvad virkelig kærlighed var, og begyndte at crushe på alle de virkelig flotte skuespiller! Du skal nok blive vild med en anden en dag, bare rolig! Knus en pige med store følelser

  • Den 11 årige pige med store følelser, Pige, 11 år

jeg har også prøvet det før, og det var seriøst underligt. det føles HELT forkert. du skal bare tænke ad hver gang du får tankerne og ellers forestil ham uden fortænder. så er han ikke så dejlig længere;)

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat