Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Droppet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde!!
Kan sige med sikkerhed, at du i hvert fald er god nok! Jeg er selv meget forvirret for tiden, for jeg har virkelig været forelsket i en dreng, og har bare været hele følelsesregisteret igennem det sidste halve år. Så jeg forstår din situation røv godt!!
Nu er jeg så nået et punkt hvor jeg føler jeg godt kan fortælle ham det, men jeg er blevet så forvirret! For jeg føler bare, at jeg har været meget mere vild med ham, end jeg er nu. Og det er virkelig irriterende, synes jeg!

Men min pointe er, at selvom der ikke er sket noget, eller du har gjort/sagt noget der har fået ham til at miste følelser, så ka det godt ske alligevel :(.
Det er virkelig nederen, det ved jeg godt! For jeg har selv været fucking heartbroken, fordi jeg var sikker på, han var ligeglad med mig. Men jeg lover dig, det nok skal blive godt igen! Bare giv det tid. Snak med dine venner om det. Gå nogle ture mens du hører musik. Det har i hvert fald hjulpet mig meget!
(Ka ikke se, hvad den har sat min alder til, men jeg er 14)
Knus <3

  • Love ya, Pige, 14 år

Vi ved godt hvordan det føles, det er så hårdt😭. Men vi vil råde dig til at bruge tid med dine bedste veninder, se en komedie, og selfølgelig spise en masse snacks. Snak med nogle du er trygge ved

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat