Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengeproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙂 Jeg havde også lidt svært ved at tale med drenge fordi at hver gang jeg prøvede blev det enten for akavet eller syntes de jeg var mærkelig.Så jeg gad ikke mere jeg lode bare hver med at tale med dem (Det kan godt være indimellem at jeg snakkede kort med nogle af drengende fra min klasse men ja)Så var jeg egentlig bare mest sammen med mine veninder . Så gik der noget tid og vi er blevet ældre så nu er det mest drengene der kommer over og snakker til mig og så skriver vi en del sammen drenge og self glemmer jeg ikke mine veninder:) Bare vent det skal nok komme det tager bare tid

Jeg ved ikke om det hjælper men ja
Vh

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige (:
Jeg kan godt se din situation, den er ikke rar at stå i.
Mit forslag ville være at prøv at få dem online føst, så du kan skive/snakke med dem. og så derefter snakke med dem i skole.

Men her er mine forslag 🙂

1. Vis din skole har Aula kan du gå på kontakter og se deres nummer…
2. Snart med dem vær i sær, det ville være nemmere, så du ikke stod foran 6 drenge og så sporte.. så spør med dem vær i sær.

Mvh A

  • Drenge 13 årige, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat