Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, pige på 13!
Jeg har selv stået i samme situation, eller noget lignende, hvor drengen var mega ond mod mig i sidste ende og ikke svarede på mine beskeder og jeg stadig kunne lide ham såååå meget. Men så tænkte jeg på hvordan jeg burde blive behandlet og at han ikke var værd at bruge min tid på. Så jeg prøvede at fokusere på andre ting, som hobbys og venner. Desuden er det også meget federe at være venner med drenge i den alder og vente til sener hvor især drengene bliver mere modne og seriøse omkring forhold og alt det der. Du kan prøve at fjerne ham som ven på de sociale eller endda blokere ham, så du ikke bliver fristet til at skrive. Du kunne måske også spørge om i skulle gå et tur på et tidspunkt og få talt tingene ud så i måske kunne blive venner i stedet for?
Jeg håber mit svar kan hjælpe dig, bare en lille smule og jeg håber sådan i finder ud af det. Og husk, hvis ikke han behandler dig ordentlig så spild ikke din tid på ham selv om det kan være svært.
Hilsen pige 14 år

  • Pige, Pige, 14 år

Hej. Hvis han gav dig sit nummer efter han havde læst brevet er jeg rimelig overbevist om at han også havde et godt øje til dig. Det med at han ikke selv starter en samtale skal du ikke tage dig af. Han kan måske bare være genert eller bare ikke vide hvordan han skal starte samtalen op. Prøv at skriv til ham om han vil hænge ud en dag, og hvis det så sker vil jeg mene at du er virkelig godt på vej til at kunne finde sammen med ham. Det er i hvert fald hvad jeg tænker

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat