Brev

Drenge problemer som altid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Babe dont do it, han er ikke det vær du meget bedre end ham. Ikke brug tid på ham hvis han flirter med andre. og hvis han ikke kan lide dig så DROP ham . Og hvis han for dig til at føle som et grimt lille barn SO DONT TRUST HIM. TRUST me jeg ved hvad jeg snakker om, har prøvet og være i din situation 100 gange og han virker som en kæmpe player

  • alberte, Pige, 12 år

Du kan ikke rigtigt være sur over det når I ikke er kærester. Det må du nok bare acceptere. Os drenge kan ikke kun skrive med en pige når man ikke har en kæreste.

  • Emil, Dreng, 14 år

Kender det alt for godt!! Hvis han er sød i det ene sekund og får en til af føle sig som et grim lille barn, så er det et KÆMPE red flag…
Man siger kærlighed gør end blind eller sårn noget og det er så rigtigt:/
Der kommer en anden som behandler dig som du burde behandles, måske ik med det samme. Men det nok også en god idé af vente og være parat til den rette?
Hvad end du vælger af gøre så håber jeg alt løser sig.

Mvh en anden pige der kender til alt det der med drengeproblemer💘

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Rådgivning og viden om krop, pubertet, følelser, sex og forelskelse (10-15 år)
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat