Brev

Drenge problemer som altid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Babe dont do it, han er ikke det vær du meget bedre end ham. Ikke brug tid på ham hvis han flirter med andre. og hvis han ikke kan lide dig så DROP ham . Og hvis han for dig til at føle som et grimt lille barn SO DONT TRUST HIM. TRUST me jeg ved hvad jeg snakker om, har prøvet og være i din situation 100 gange og han virker som en kæmpe player

  • alberte, Pige, 12 år

Du kan ikke rigtigt være sur over det når I ikke er kærester. Det må du nok bare acceptere. Os drenge kan ikke kun skrive med en pige når man ikke har en kæreste.

  • Emil, Dreng, 14 år

Kender det alt for godt!! Hvis han er sød i det ene sekund og får en til af føle sig som et grim lille barn, så er det et KÆMPE red flag…
Man siger kærlighed gør end blind eller sårn noget og det er så rigtigt:/
Der kommer en anden som behandler dig som du burde behandles, måske ik med det samme. Men det nok også en god idé af vente og være parat til den rette?
Hvad end du vælger af gøre så håber jeg alt løser sig.

Mvh en anden pige der kender til alt det der med drengeproblemer💘

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat