Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng Forelsket i straight

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg er bisexuel og kun ude til mine tætteste venner.
En af mine veninder snakker helle tiden om drenge og jeg syntes det er lidt irriterende, for jeg kan kun være med på noget af det.
Jeg syntes de er rart at jeg i det mindste forstår hvad hun snakker om, selvom det ikke er på same måde, så jeg kunne lige forstille mig hvordan det ville være hvis eg ikke gjorde det.
Det eneste jeg kan sige til dig er at du måske kunne snakke med dem om det?
Og man kan ikke gøre fr at man bliver forelsket i nogle, men snakke om det hjælper måske.
Håber du kunne buge mit råd 🙂
KH mig

  • Mig, ikke binær, 14 år

når dig og din klasse bliver lidt ældre så plejer man at vide hvilken køn man er til. men din kærste behøver vel ik gå i din klasse, men det kan jo være de har en ting for dig måske,

  • august, Dreng, 11 år

Er selv til piger (og er pige) og forstår virkelig godt hvad du mener med at kunne lide en der er hetero, jeg kan lide den her pige og det er virkelig hårdt at vide at hun på ingen måde tænker på mig som mere end venner eller nogensinde kommer til det, ved ikke om det her hjælper men jeg skiftede skole i 7. og på min nye (større) skole er der også andre queer personer på min alder, hvis det hele virker nederen lige nu så bliver det nemmere når i allesammen bliver ældre, håner det hjalp

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat