Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

der er en jeg kan lide.

Jeg er en dreng på 13 og kan lide en pige

men jeg er ikke helt sikker på om hun kan lide mig,

og jeg ved ikke om hun har en kæreste,

og jeg kan kun tænke på at hvad der kan gå gal

t vis hun siger nej, eller fortæller det til sine venner.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 13
jeg skriver grundet min store viden inden for damer, du skal bare sprøge hin du skal være ligeglad med hvis hun siger nej. en ide vil være at købe noget chockolade og en rose det vil virklig være en banger

  • nej, Dreng, 23 år

Hej,
Det kan være utroligt svært, at sidde med disse tanker. Især, hvis man er i tvivl om det er gengældt, men jeg synes virkeligt bare at du ikke skal tænke over det som andre tænker. De styrer ikke, hvem du har følelser for og kan lide. Jeg synes, at du måske skulle starte med at hører om hun har en kæreste og svares der nej, så synes jeg du skal springe ud i det og tage næste skridt og spørger indtil hende ift. kærester.

Håber alt det bedste.

Kh, Simon

  • Simon, Dreng, 19 år

Hej dreng på 13 år
Det lyder godt nok som en træls situation du står i, mit råd til dig vil være vis interesse på en respektfuld måde og måske snakke med hende. Det værste der kan ske er hvis hun siger nej, så må du komme videre, hun er jo ikke den eneste pige i din verden:)

  • Anonym bruger, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat