Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Stil nogle åbne spørgsmål, der kan starte en samtale. Eventuelt interesser dig for hendes liv- stil spørgsmål til hvad hun har lavet osv…
Efterhånden som i har en samtale…Så flirt blidt med hende.

  • mussepigen, Pige, 17 år

Hvis det var mig, ville jeg enlig bare gerne have at en dreng vise interesse for mig. Måske du kunne prøve bare at spørge lidt ind til hende og holde samtalen kørerne.
Jeg håber det fungere. Held og lykke!

  • Well, endnu en pige, Pige, 15 år

Kære dreng på 16 år.
Du lyder betænksom. Jeg kan høre på dig at i havde noget på et tidspunkt og det ikke blev til noget. Men det gør ikke noget. Det er altid akavet i starten og mange har det sådan. Du skal bare prøve igen og jeg er sikker på at han vil også dig. Hvis hun smiler og kigger dig i øjnene. Eller at dig og hende får øjenkontakt tit, så er der altså en gnist..
Gør noget ved det inden det for sent og snak til hende. Vis hende at du er interesseret og vil hende selvom det ikke gik først.

Håber dig det bedste
Vh.
Pige på 19 år.

  • Grøn vaskemiddel, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat