Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på lære

Hej jeg er en pige på 13 år

Og jeg er forelsket i min lære

Jeg syndes han er mage hot

Mine veninde siger hele tiden

at jeg har et crush på ham

og at jeg er forelsket i ham

og jeg tør bare ikke at sige det til nogen

fordi jeg føler at det ikke er normalt

Hjælp mig med hvad jeg skal gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Jeg tror de fleste piger har prøvet at have et crush på en lærer, en træner eller andre. Det er helt uskadeligt, bare man er helt på det rene med at det er et crush som aldrig kan blive til andet end en drøm. Som lærer, træner eller andet må man jo jo ikke have et forhold til en man underviser, heller ikke når hun bliver 15. Men bare du har dit crush på afstand og ikke røber det for ham sker der altså ikke noget ved det. Vil vædde på nogen af dine veninder sikkert også har et crush på nogen som er uopnåleige. Det kan jo også være en popstar eller noget. Forsæt du bare med at drømme!

  • T, Pige, 16 år

Det okay at have et crush på sin lærer. Næsten alle piger har haft en fase, hvor man tror at det er liv eller død, om man kommer sammen med sin lærer. Det er det ik, og du kommer over det igen. Men lad være med at sige det til nogen, du ik stoler på.

  • Miav, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat