Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ødelagt:.(

Hej,

jeg er ked af det hele tiden

fordi at min kæreste lige har slået op

og jeg har brug for hjælp til

at komme over det

men det er bare umuligt 😔😢

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde dreng det er utrolig hårdt at kommer over et breakup tro mig det ved jeg godt men først og fremmest skal su huske at det ikke var dig der valgte at gå men det bar din kæreste nu ved jeg ikke hvad grunden til at din kæreste slog op var men hvis det var fordi hun ikke længer havde følelser for dig kan du jo prøve at se positivt på det at hun ikke vil holde dig for nar ved at blive ved med at være sammen med dig når hun ikke længer har følelser for dig jeg ved godt det er super svært at se positivt på det når man har en følelse af at hele ens verden er styret sammen fordi ens kæreste har valgt at gå prøv at give dig selv tid til at være ked af det og græde hvis du har brug for det der er ingen skam i at græde der er mange drenge som synes at man er svag hvis man græder men det synes jeg ikke jeg synes at i også har liv til at græde at græde har hjulpet mig rigtig meget efter et breakup du skriver at du har brig for hjælp til at komme over det men det er umuligt og jeg ved godt det kan føles umuligt og det her måske kommer til at lyde irriterende men du er kun 13 år du behøver ikke at have en kæreste endnu og der er en der ude som vil have dig det vil jeg næsten love dig med 100% sikkerhed det kan også hjælpe at tale med nogen om det en god ven eller en søskende som forstår dug eller måske en af dine forælder håber du kan brygge mit svar og at du kommer over din kæreste og husk at man siger tid læger alle sår i kærlighed så giv det tid og dig tid til det

  • H, Pige, 19 år

Jeg er selv blevet sorget, det vil ske mange gange i dit liv. Både af folk man har en kærlig relation med, men også folk man er venskabelige med. Bare du husker hvad du er værd, så kommer du hurtigt videre.
Du hverken værre, eller bedre end ham.
Sæt dig ned, og få det ud du skal have ud. Eventuelt skriv det ned det du føler, og så tænk, så er det ikke værre.

  • Thea, Pige, 16 år

Hej
Det kan jeg godt forstå men man er nødt til af kom videre. Det hårde men din kæreste har tage et valg.
Hilsen mig

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat