Brev

BIG MISTAKE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Han havde nok bare ik regnet med det tag dig tid eller konfronter ham

  • Rawenclaw drengen, Dreng, 14 år

Hej med dig💗
Jeg syntes at det er pisse sejt af dig at du tør at sige det til ham.(Det kender jeg altså ikke mange der gør.) Det er altså ikke særlig god stil af ham sådan at undgå dig og lade vær med at svare på dine breve når det jo er noget i har hygget jer med. Enten kan det være at han er blevet nervøs fordi at det måske er gengældt, eller han måske tænker at det er den letteste måde at gøre det på fordi at det måske ikke er gengældt. Husk på at der også er mange andre fantastiske drenge, piger eller andet der ude i verden. Selvom det godt kan være svært at se lige nu.
Jeg håber at du finder ud af det og ellers så prøv at hyg dig med dine veninder❤️

Kh mig.

  • Mig🌱🍀, Pige, 13 år

Tusind tak for jeres råd håber de virker🤞

  • Pigen der sendte brevet, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat