Brev

Bff eller ven

Hej

jeg er i et dilemma

min bedste ven er vild med en dreng,

og jeg kan måske lide ham,

han skriver kun til mig

og siger altid hej til mig

og ikke min veninde,

han stopper næsten altid op og snakker med mig

vis vi krydser hinanden.

Hvad skal jeg gøre

beholde min veninde eller prøve noget med ham.

Kh anonym

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes at du skal beholde din bff venskab kan vare længere end kærligheden måske kunne i slå op og så snakker i måske aldrig sammen igen ps jeg ved godt i ikke er kærester men alligevel kæmp for kæreligheden dø for venskabet håber det kunne hjælpe

  • Emma, Pige, 13 år

Hej pige på 13.
Jeg vil sige behold venskabet. Prøv at ignorere ham drengen lidt.
Nogle gange kan man godt tro, at man kan lide en dreng, fordi man siger til sig selv, at man kan lide ham. Det sker i hvert fald nogle gange for mig.
Men hvis du stadig virkelig kan lide ham, så snak med din bedsteven bagefter.
Hvis du virkelig vil være den bedste af de bedste venner, så læg et godt ord ind få din bff

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej:)
Du nævner selv, drengen tager mere kontakt til dig, end til din veninde. Og det tænkes derfor måske at han måske har lidt følelser for dig, og ikke din veninde?
Det er selvfølgelig helt okay! Og det jo bare dejligt i sidste ende. Du skal nok sige det til din veninde, men nok heller ikke dele alt fx hvad i skriver om eller ej.

Du kan sagtens både være venner med din veninde, også måske have noget med drengen? Du behøves ikke vælge. Følger du dig presset til og vælge med dem, brude du tage kontakt til en voksen for lige at få hjælp, da det ikke er en rar situation. Du kan måske din snakke med din mor/en skolelærer/en anden god veninde/eller så kan du evt. ringe ind til børnetelefonen de har nemlig nogle meget flinke rådgiver:)

Har du list følelser for drengen er det også helt okay, han er jo ikke udelukket bare fordi din veninde kan lide ham. Hun ejer ham jo ikke.
– Hvis du forståer?

Håber mit svar hjalp lige:)
Held og lykke!

  • Anonym 100%, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat